Laji.fi | Tietoja foorumista | Käyttöehdot | Yksityisyys | Keskustelusuosituksia

LAJI.FI-foorumi

Annetaan hyönteiskaappeja

Luonnontieteellisella museolla (Pohjoinen Rautatiekatu 13, Helsinki) olisi tarjolla kolme hyönteiskaappia ilmaiseksi. Laatikot n. 40x40 cm. Laatikoiden kannet eivät ole kovin hyvät. Vain nouto ja kovin pitkään näitä ei voida varastoida.

pekka.malinen at helsinki.fi

Hei! Minua kiinnostaisi kyll jos vielä löytyy. Sopivan kokoinen autokin olisi, mutta ihan lähiaikoina en pääse Helsinkiin. Jos on vielä vapaana niin mikä on viimeisin deadline hakea?

Nämä kaapit menivät jo kierrätykseen, mutta saimme muutaman kaapin lisää. Osa näistä on ihan käyttökelpoisia. Tosin ne pitää ensin tyhjentää hyönteisistä. En osaa vielä sanoa, milloin olisivat noudettavissa. Montako kaappia tarvitset?

Hei! No hienoa että löytyy vielä. Asialla ei sinänsä kiire, josko syys-lokakuun aikana ? Ilmoittele kun ajankohta tarkentuu niin järjestelen kulkemiset sen mukaan. Terv. Anne E.

Ja kaksi kaappia ottaisin. Saanko kuvia ja mittoja jossain vaiheessa niin voidaan suunnitella miten saadaan lastattua kyytiin.
Terv. Anne E.

Varasin sulle kuvan kaksi kaappia :grinning: Kelpaako nämä? Näissä on hyvät lasikannet.
kork 133 cm
lev 56 cm
syv 45 cm

Hei! Loistavaa. Otetaan perhosineen jos ne ovat vielä tallessa :slight_smile: milloin voi hakea ja mistä? Terv. Anne E.

Osoite löytyy ekasta viestistä :wink:

Osa perhosista jää museolle. Ylimääräiset voit saada kaappien mukana. Tosin niissä ei ole tarkkoja etikettitietoja, pelkästään kladinumero. En tiedä on niihin kladikirjoja, joista tarkemmat tiedot löytyvät.

Ihan pian kaapit eivät ole noudettavissa, mutta hyvässä lykyssä kuukauden parin päästä.

Ok, no niimpäs olikin, oli niin innostusta ilmassa että sisälukutaito ei ihan parhaimmillaan :slight_smile: ok, kiire ei ole, mutta toivon ennen lumia kun tuota matkaa mietin. Jään kuulolle :slight_smile:

Hei. Kaappeja tyhjennetään parhaimmillaan. Valitettavasti niiden käsittelysuunnitelma muuttui hieman. Emme helposti pysty toimittamaan perhosia kaappien mukana (näytteet valokuvataan ja niiden takaisin oikeille paikoille palauttaminen hidastaa valokuvausta aika paljon).

Jos pienelle erälle perhosia on käyttöä, voimme toki antaa sellaisen mukaan, mutta ne eivät siinä tapauksessa enää ole alkuperäisillä paikoillan eli yhteys lajinimeen on hävinnyt.

T: Jere K.

Hei! Kiitos viestistä. Käy oikein hyvin näinkin. Terv. Anne Enne

to 18. lokakuuta 2018 klo 13.41 Jere Kahanpää laji@discoursemail.com kirjoitti:

Kaapit ovat nyt tyhjennetty ja noudettavissa :grinning:

Moikka. Onko kaappeja vielä saatavana? t. Lehdon Jyrki

Moi,

Nämä ovat menneet, mutta kaksi ovetonta kaappia on saatavissa kuukauden parin sisään.

Kiitos tiedosta.