Annetaan hyönteiskaappeja

Nyt olisi kolme hienoa kaappia tarjolla! Kaapit ovat noudettavissa Helsingistä (Pohjoinen Rautatiekatu 13).

Kaapin mitat:
Leveys 102 cm
Syvyys 52 cm
Korkeus 162 cm

Laatikoita on yhdessä kaapissa 50 kpl. Koko (ulkomitat) 45 x 47 cm. Laatikoissa on hyvät pohjat (muutamassa on styrox-pohja).

Joskus loppuvuodesta tulee tarjolle useita kymmeniä puisia kaappeja. Yhdessä kaapissa on 33 laatikkoa. Pohjamateriaalia laatikoissa ei ole.

Kaikki kaapit varattu!

Moi,

tuollainen kaappi voisi olla aikamoisen hieno ja sopiva omalle limasienikokoelmalleni. Tavallaan sydän vuotaa myös verta kun joudutte hienoista kaapeista luopumaan. Meillä tuollainen kaappi voisi saada hyvän kodin ja alkuperäinen käyttötarkoituskin toteutuisi, ainakin osittain… Mutta onko nuo kaapit kuinka painavia? Tarvitaanko montakin kantajaa että saisi portaita ylös kannettua? Voisin kyllä varata yhden jos on vielä vapaana. Kerään sinne hienon limasienikokoelman ja perikunta saa sitten joskus toivottavasti kaukaisessa tulevaisuudessa lahjoittaa kaapin näytteineen takaisin museolle. Pääsisin ainakin eroon pahvilaatikoista ja pikkusen historian havinaa työhuoneeseeni. Todella kauniita kaappeja, niissä silmä lepää.

T. Henri

Kolmas kaappi varattu Henrille :grinning:

Kyllä se pari kolme ukkoa vaatinee kantamaan. Laatikot toki kannattaa roudata erikseen. Kaapit ovat sen verra isot, että tuskin henkilöautoon mahtuvat.

Museolle on tulossa lisää erilaisia hyönteiskaappeja. Ilmoittelen niistä sitten myöhemmin, jahka tyhjenevät.