Havainnot ei tallennu vihkoon

Lisäsin havainnon Alliopsis billbergi 15.5.2019 Joensuu, Honkaniemi. Normaalisti havainto päivittyy kantaan välittömästi. Nyt ei.

Hei,

Havaintosi on tallentunut normaalisti, siitä ei liene huolta, kunhan se näkyy Vihkon “Omat havaintoeräni” osiossa.

Sen sijaan havaintojen haun tiedonsiirrossa on nyt ruuhkaa ja joka yö suoritettava siivous on yhä käynnissä. Kun se valmistuu havainnot lähtevät jälkeen latautumaan, alkaen tuoreimmista jonossa olevista havainnoista.

Kaikki Vihkon havainnot ovat tällä hetkellä uudelleen prosessoitavina. Tämä uusi päivitys korjaa mm. koordinaattien tarkkuuteen ja polygonien koordinaattimuunnoksiin liittyviä epätarkkuuksia.

Esko / Lajitietokeskus

Kiitos tiedosta
Terveisin Pekka

Lähetetty iPhonesta

Onkohan tämän päättymiselle aika-arviota? Tällä hetkellä havaintohaut eivät anna tuloksia ja rajapintahaut ovat antaneet time-outia 15.4. iltapäivästä alkaen.

Kannan ei tietenkään pitäisi mennä tästä solmuun, mutta valitettavasti on havaittu ennenkin, että kun uudelleenprosessoinnit ovat olleet käynnissä useampia päiviä putkeen, kannan siivousoperaatiot eivät pysy mukana ja tietyt rajat paukkuvat. Säädin äsken rajoja ja nyt alkaa elpymään, vaikkakin tiettyä hitautta saattaa edelleen esiintyä.

Uudelleenprosessointi on nyt tauolla, jatkuu lomapäivien jälkeen.

Pahoittelut!

Esko / Lajitietokeskus

Kiitos nopeasta reagoinnista!

Nyt tietokoneella havaintoselaimessa näemmä näkyy tämä tiedote; toivotaan, että se rauhoittaisi muitakin käyttäjiä:

image