Laji.fi | Tietoja foorumista | Käyttöehdot | Yksityisyys | Keskustelusuosituksia

LAJI.FI-foorumi

SHS:n ja HHY:n kuukausikokous 20.4


#1

Suomen Hyönteistieteellisen Seuran ja Helsingin Hyönteistieteellisen Yhdistyksen yhteinen kuukausikokous pidetään perjantaina 20.4.2018 klo 18 alkaen Luonnontieteellisen museon työpajassa (Pohjoinen Rautatiekatu 13, Helsinki, 2. krs). Kokouksessa FM Riikka Elo (Turun yliopisto) esitelmöi aiheesta ”Muurahaiskekojen sammalpunkit syynissä – yhteisöanalyyseillä lajitietoa”. Tervetuloa!


#2

Olen tuolloin matkalla Kallvikin suuntaan Hyönteisviikonloppuun, joten tuskin ehdin paikalle, vaikka Helsingin kautta kuljenkin, mutta kysyn nyt silti varmuuden vuoksi: ovatko nämä kokoukset avoimia kaikille? Ja onko tietoa oletetusta kestosta? Tämä tieto voisi kiinnostaa muitakin. :slight_smile:


#3

Kokoukset ovat toki kaikille avoimia, myös muille kuin jäsenille. Varsinainen kokous kestää yleensä 1-2 tuntia (sisältäen kokousesitemän), jonka jälkeen on vapaata keskustelua sekä pientä juoma- ja ruokatarjoilua samassa tilassa. Perjantain kokous on kevään viimeinen, ja seuraava kokous onkin sitten vasta syyskuussa. Tervetuloa! :slight_smile: