Tuntuu olevan tietokantayhteydet tiltissä

Ei oikein tapahdu mitään tai hyvin hitaasti

Meillä oli hetken tavallista enemmän kuormitusta (en tiedä mistä), mikä aiheutti hidastelua. Näyttää olevan ohi, mutta seuraamme tilannetta.

image

Mikko / Lajitietokeskus

Minulla kyllä ongelmat jatkuu, en esim. saa auki havaintoeriä, ei tapahdu mitään kun niitä klikkaa.

Juu mm sepistä ei näytä ainuttakaan havaintoa

Nyt aamusta taas tiltissä/erittäin hidas. Havaintoa haettaessa surraa ja kun jaksaa venttaa tulee lopulta ilmo “Havaintoerää ei ole vielä ladattu Lajitietokeskuksen tietovarastoon, ole hyvä ja odota hetki.” vaikka havainto siis ladattu kuukausia sitten.

Taas surraa…

Kyseessä ei todistettavasti ole vain Henrin ongelma, sillä samaan ilmoitukseen törmäsin nyt minäkin. Olen täydentänyt kesän havaintoja useampana päivänä ja tähän asti on toiminut suhteellisen hyvin ajoittaista hitautta lukuunottamatta, mutta nyt tulee kaikista kokeilemistani havaintoeristä sama virhe.

Mystistä. Firefox ilmoitti päivityksen olevan saatavilla ja sen ladattuani alkoi taas tietokantakin toimia. Liittynevätkö toisiinsa vai loppuiko häiriö vain sattumalta samaan aikaan…

Sattumaa varmaan, koska minullakin tuo jokusen tunnin kestänyt ongelma katosi äsken.

Vika on ollut meidän palveluissa, ei ole liittynyt selaimeen. Klo 17-21 on ollut palvelut alhaalla eivätkä kyselyt ole päässeet läpi tietokantaan

Syy alkaa olla selvillä. Nyt pitää vielä fiksata…

Esko / Lajitietokeskus