Laji.fi | Tietoja foorumista | Käyttöehdot | Yksityisyys | Keskustelusuosituksia

LAJI.FI-foorumi

Ehdotus: Käytetään kiitosviestien sijasta tykkäyksiä

Hyönteisfoorumissa on ollut tapana kiittää määrittäjiä heidän tekemästään työstä. Kiitos heille kuuluukin, mutta ehdottaisin että tässä käytettäisiin tämän uuden foorumin tykkäystoimintoa (viestin alla olevaa sydäntä klikkaamalla) erillisten kiitosviestien sijasta, useastakin syystä:

Tykkääminen kertoo foorumiohjelmistolle että viestiä arvostetaan. Tällöin foorumi osaa nostaa eritysen tykättyjä viestejä enemmän esiin (esim. hauissa), ja antaa krediittiä kirjoittajille. Esim. automaattisten moderointioikeuksien saaminen vaatii tiettyä määrää saatuja ja annettuja tykkäyksiä.

Foorumi näyttää mihin käyttäjän seuraamiin ketjuihin on tullut uusia päivityksiä, mutta ei osaa kartoa onko kyse kiitosviestistä (joka ei kiinnostane muita kuin määrittäjää) vai uudesta määrityksestä, pohdinnasta tai muusta varsinaisesta keskustelusta.

Lyhyet kiitosviestit jäävät helposti spammisuotimeen. Suodatinta on höllennetty oletusasetuksista, mutta kiitosviestit jäävät silti ajoittain jumiin.

6 tykkäystä

Ainakin perhososastolla on systeemillä ajoittain huono muisti, kun se ei aina muista sitä, että olen postauksen lukenut, vaan usein joutuu samaa postausta katsomaan useita kertoja, ennen kuin systeemi uskoo, että sen olen katsonut! :frowning: