Laji.fi | Tietoja foorumista | Käyttöehdot | Yksityisyys | Keskustelusuosituksia

LAJI.FI-foorumi

Kirjautuminen ja käyttäjätunnukset


#1

PÄIVITYS 29.9.: Sisäänkirjautuminen on nyt toiminnassa ja tunnuksia saa luoda. Tervetuloa!

Ainakin aluksi tämä järjestelmä käyttää omaa kirjautumisjärjestelmäänsä, mutta tavoite on jossain vaiheessa viedä se osaksi lajitietokeskuksen muita järjestelmiä ja korvata sen laji-auth -järjestelmällä (eli kirjautumisella esim. Haka- tai Virtu-tunnuksella, tai lajitietokeskuksen omalla tunnuksella). Vaikka järjestelmän viestit eivät katoakaan, järjestelmän omia tunnuksia ei välttämättä ole mahdollista mapata näihin tunnuksiin (tai teknisesti se varmaan kyllä olisi mahdollista, mutta siihen menevä työmäärä voi olla niin suuri, ettei se maksa vaivaa).

Älkää kiintykö liikaa tänne luomiinne käyttäjätunnuksiin, ne eivät luultavasti ole pitkäikäisiä. Onneksi sisältö säilyy.


#2

Foorumi on tällä hetkellä kytkettynä Lajitietokeskuksen kirjautumisjärjestelmän testipalveluun, joten juuri nyt ei kannata luoda uusia tunnuksia.

Kun kirjautuminen on toiminnassa, pistämme asiasta uuden viestin.


#3

Sisäänkirjautuminen on nyt toiminnasa ja tunnuksia saa luoda. Tervetuloa! :slight_smile:

Tällä hetkellä sisäänkirjautumisen jälkeen Lajitietokeskuksen ylläpidon pitää käydä hyväksymässä sisäänkirjautumisesi. Muutamme sisäänkirjautumista parin viikon sisällä sellaiseksi, ettei tätä hyväksymisvaihetta enää tarvita. Pahoittelemme tästä vielä parin viikon ajan aiheutuvaa lisävaivaa ja odottelua!


#4

Sain oikeaan tunnukseen testitunnuksen profiilin (miinus ylläpito-oikeudet) mikä on mukavaa, mutta huomasin että käyttäjälistassa näkyy kaksi scellus:sta.


#5

@scellus: Erikoista, sillä ylläpitäjän käyttäjälistalla näkyy vain yksi scellus. Näetkö vielä kaksi jos päivität sivun, ja missä (osoitteessa)?


#6

http://foorumi.laji.fi/users ja siellä ihan ekana on yksi scellus, ja toinen listan loppupäässä.

Rivit näyttävät identtisiltä. Onkohan tuo vain feature että näytetään oma tunnus alussa ja myös listalla myöhemmin?


#7

Mä en näe itseäni kyseisellä listalla lainkaan


#8

Sen sijaan näen lopussa kaksi tyhjää useria


#9

http://foorumi.laji.fi/users?period=daily näyttää paremmalta myös sun osalta…
Sen sijaan “Kaikkina aikoina” -kysely jumittaa…

Edit: ei enää. Joku tais päivittää jotain. :slight_smile: