Mikä loispistiäinen sisätiloissa?

Ovat mustia ja kiiltäviä, n. 2-3 mm pitkiä, myös alle millin kokoluokkaa olevia nymfejä on. Ovat ikkunoilla sekä illalla valon lähellä. Hypähtelevät jos vaikka sormen vie lähelle. Auttakaa alan olla epätoivoinen! Olisi helpompi lähteä selvittämään ongelmaa jos tietäisi mihin ötökkään nämä munii?

Kiilupistiäisiä taitavat olla.

Onko mitään tietoa näiden elintavoista? Mikä mahtaisi olla näiden jatkuva lähde sisällä? Ei ole muita ötökkävieraita (luteita, sokeritoukkia, vaatekoita ym), eikä huonekasveja.

Veikkaan että lähde olisi ulkona/ulkorakenteissa ja tulevat sisälle jotakin kautta. Noin pienillä hyönteisillä riittää paikkoja/rakoja mistä päästä sisälle.

Parvekkeellani oli koristeena pieni hirsilato, ja kun vein sen pois, nämä hävisivät pariksi viikoksi, mutta ilmestyivät jälleen. Luulin siis löytäneeni lähteen, mutta näin ei ollutkaan. Muutin hiljattain ja nämä siirtyivät mukana, siksi on sellainen ajatus että sisätiloissa on tarjolla jokin jatkuva “munimisalusta”. Mitään tuhohyönteisiä ei kuitenkaan ole. Todella harvoin nähnyt edes satunnaisia vieraita kuten hämähäkkejä, riittääkö sellaiset ylläpitämään populaatiota? Muutamia mustia pikkukärpäsiä on ollut ikkunoilla, mutta nyt ei ole niitäkään enää näkynyt.