Laji.fi | Tietoja foorumista | Käyttöehdot | Yksityisyys | Keskustelusuosituksia

LAJI.FI-foorumi

Taksonomiapuu

Ihan tällainen triviaali kysymys että onko taksonomiapuuta jotenkin rukattu, ja hieman huonompaan suuntaan. Kun tulee vastaan joku otus jonka hakee ja haluaisi tarkistaa mikä heimo on kyseessä niin sitä ei näy vaan hyppää vaan suoraan lahkosta suoraan lajiin. Kun muistelen että jossain vaiheessa jossain näkymässä näkyi selkeästi koko kategoriaketju.
Enks mä vaan osaa?

Osaisitko tarkemmin vielä kuvata toimintaa. Eli tiedät lajin ja haluaisit tietää lajin heimon?

Lajikorttia/taksonomian selausta on kyllä muutettu. Huomasin äsken itsekkin, että ei ole kovin helppo nyt katsoa mikä on ylemmän taksonin rankki.

No juu just sitä. Mutta onko se nyt sitten muutettu tuon kysymykseni jälkeen kun nyt muutaman pistokokeen perusteella heimo näkyykin siinä lahkon ja lajin välissä, kun muistan harmitelleeni sen puuttumista.

Tuosta lajikortin taksonomiasta puuttuu alaheimo ja tribus! Ne näkyvät sukupuussa kunhan sen klikkaa vasemmasta reunasta auki.

Kiitos! Vaikuttaa tosiaan siltä että kysymykseni jälkeen näitä on rukattu, nyt näkyy kaikki haluttu tieto hyvin.

Sukupuussa näkyy kaikki taksonomiset tasot joita on (ja sitten on tuo ruksi jolla voi saada näkyviin vain päätasot). Lajikortin yläpuolisessa navigaatiossa näkyvät vain taksonomiset päätasot.

Voisimme minun mielestäni lisätä myös rankin nimen nimien yhteyteen, että olisi selvempi

Esko / Lajitietokeskus