Voisiko tämä olla joku ahmaspistiäinen?

Otus oli tyynyllä, kun olin käymässä päikkäreille. Hätistin sitä tiehensä ja se väisteli, muttei noussut lentoon. Sitten keksin kuvata sen kännykällä. Ohessa kaksi kuvaa.
Tämä tapahtui Vihdin Järventaustassa tänään 14.8.2023 klo 17. Luin hieman ahmaspistiäisistä. Ne ovat loisia, jotka munivat selkärangattomiin. Nukuin hyvin. Minullahan on selkäranka.
Veikko

Joku1

Eräs tuttava ehdotti lajiksi Stenarella domator.
Veikko

Ahmaspistiäiset taitaa olla varsinainen inhokki, kun en ole saanut kannanottoa tähän ehdotukseen.
Veikko 22.8.2023

Ei inhokki, mutta erittäin monimuotoinen ja laaja ryhmä, josta ei ole olemassa koostavaa kirjallisuutta ja osa lajikäsitteistäkin on vielä auki. Lisäksi hyvin samannäköisiä lajeja on eri suvuissa ja jopa eri alaheimoissa, mikä tekee määrittämisestä hankalaa. Siitä johtuen lajiryhmän tietäjiä on todella vähän, eikä kommentteja ole helppo saada. Minäkään en uskalla sanoa näistä kuvista mitään.

Tämä pistiäinen oli talon alakerrassa veskin lattialla eilen 21.8.2023, ja myöhemmin luultavasti sama yksilö oli ruokapöydällä. Juuri tällä hetkellä yksi samanlainen, mahdollisesti sama, on yläkerrassa edessäni olevalla ikkunalla. Oheinen kuva kuva on otettu veskissä.
Olisiko kyseessä sama otus, jonka kuvasin tyynyltäni 14.8.?
Veikko, Vihdin Järventausta

Ei, tämä on joku muu pistiäislaji.

Ensimmäisessä kuvassa on Perithous scurra. Toisen kanssa lyö hieman tyhjää, mutta ei tule muuta mahdollisuutta mieleen kuin Stenarella domator.