Kirjautumisongelmia, mm. Facebook-kirjautumiset

Facebookissa kaksi ihmistä on toistaiseksi raportoinut Facebook-kirjautumisen epäonnistumisesta. Eli siinä on ehkä joku bugi.

@scellus, kiitos ilmoituksesta, laitan tiedon eteenpäin. (Vaikuttaisi että Facebook-tuki on jäänyt kehitysmoodiin, jonka takia FB katkaisee kirjautumisen.)

Jotain pientä muutakin ehkä, vaikea tietää mitä noissa kirjautumisyrityksissä on tapahtunut:

(Suomen Perhoset -ryhmä, taitaa olla suljettu ryhmä eli jäsenyyden kautta pääsee lukemaan.)

Vaikuttaisi että joiltain on mennyt ohi viesti siitä että ylläpito vahvistaa tunnukset manuaalisesti (teen sitä tässä parin tunnin välein). Ja että kirjautumissysteemi ei anna kaikkein selkeintä ilmoitusta jos yrittää vahvistaa sähköpostinsa useita kertoja. (ping @EskoP )

Katsellaan miten käyttö etenee ja tiedotetaan foorumista laajemmin myöhemmin. Rekisteröityminen saataneen täysautomaattiseksi parin viikon sisään.

Jep. Matti antoi Hyönteisfoorumilla valomerkin, joten voisi kuvitella ainakin sieltä jonkin verran porukkaa siirtyvän tänne. Ja ajattelin että perhosryhmä on “hyönteisväkeä” — onhan siellä tosin yli 6000 jäsentä. :wink:

Facebook-kirjautumisbugi on korjattu.

1 Like

Valitsin tunnistautumisen Googlen kautta. Sain sähköpostin otsikolla “Vahvista sähköpostiosoitteesi lajitietokeskukseen”. Napautin viestissä olevaa linkkiä ja sain ilmoituksen että käsittelyssä tapahtui virhe. Siitä huolimatta onnistuin kirjautumaan ainakin tänne foorumille.

EDIT: Olisikohan kyseessä ollut tuo ALREADY_CONFIRMED. Joka tapauksessa yritin ensimmäistä kertaa.

Minäkin yritin ensin FB kirjautumista mutta ei toiminut, hyvä että on korjattu nyt. Google-kirjautuminen toimi moitteetta.

Näyttää ihan hyvältä tämä uusi alusta. Ei tule vanhaa ikävä :slight_smile:

2 Likes

Google -kirjautumisessa on ollut ongelmia. Noin kahdeksan kirjautumisyritystä Google-tunnuksilla on epäonnistunut siihen, että emme ole saaneet Google-tililtä käyttäjän nimeä.

Tämä on nyt korjattu niin, että yritämme saada nimen useammasta kentästä (mm. nickname jne). Lopulta, jos muuta nimeä ei saada, nimeksi napataan sähköpostisoitteen etuosa, esim esko.p@gmail.com → esko.p

Valtaosalta käyttäjiä Google on antanut nimen nätisti.

2 Likes

Olemme saaneet n. 10 virheilmoitusta päivässä koskien epäonnistuneita sisäänkirjautumisia. Syynä on ollut tietokantayhteyksien katkeaminen. Tämä on toivottavasti nyt korjattu, mutta jäämme seuraamaan tilannetta.