Limasieni vai mikä. Osaako joku määrittää?

Puolitoista viikkoa sitten täällä Keiteleellä satoi runsaasti. Muutaman päivän päästä rantapolulle ilmaantui limasienen näköisiä valkoisia “lattanoita”. Niitä oli parikymmentä noin kahden neliömetrin suuruisella alueella karikkeen päällä. Kuvien kohteen mitat olivat 3 cm x 2 cm ja paksuus oli noin 2 mm.
Laitan liitteeksi kolmena eri päivänä otetut kuvat. Puhelimella en saanut tämän tarkempia kuvia. Ensimmäinen kuva on perjantailta. Kohteen valkoinen pehmeä pinta näytti huurremaiselta. Viimeisessä maanantaina otetussa kuvassa väri on muuttunut ruskeammaksi ja kohde on jo aika rispaantunut.
Osaako joku määrittää mikä tämä on?

Vähän paha kun ei näy pintarakennetta tai muita yksityiskohtia. Tuollaisia tiiviitä valkoisia mattomaisia kasvustoja näkee kyllä metsänpohjalla suht usein. Itsekin niitä ihmetellyt. Kerran ainakin vastaavasta kehittyi sieni nimeltä korsitali, mutta tuo sinun kuvaamasi saattaa olla jotain muutakin. On kuitenkin sienimaailmaa mielestäni, ei limasieni. Ehkä joku toinen osaa vastata tarkemmin.

Kiitos vastauksesta. Nyt ainakin tiedän, ettei ole limasieni. Noin viikon ajan ne olivat näkyvillä. Nyt ei sienistä näy jälkeäkään.