Onko laji.fi:ssä ongelmia?

Onkohan laji.fi:ssä jotain hämärää tekeillä (liittyykö tulevaan päivitykseen), kun havaintojen selaaminen ei onnistu. Joko tulosta vain haetaan ja haetaan tai sitten tulee näkyville tällaista outoa:


Tässä on haettu havaintoja ajanjaksolta 15.6.-2.7.2019 eräästä kilometriruudusta ja mitään ei tule luetteloon, mutta lajimäärä on mielenkiintoinen…

1 Like

Nyt vaikuttaa taas toimivan, mutta ehkä jonkin verran normaalia hitaammin (ainakin luettelon latautuminen kestää jonkin aikaa).
Edit: Ja nyt pari minuuttia myöhemmin (klo 11.34) taas ei…

1 Like

Juuri näin, vähän hitaalla on: https://laji.fi/news/2921

Toivottavasti vuorokauden sisällä saadaan taas normaaliksi

(Meillä on ollut ajatuksena pistää tekniset tiedotteet tulemaan näkyviin kaikille sivuille, mutta ei vielä ole saatu aikaiseksi)

1 Like

Onkohan taas jotain päivityksiä tapahtumassa, kun laji.fi toimii tuskastuttavan hitaasti? Välillä hakutuloksia ei tule ollenkaan.
Lisäksi havaintoerää muokattaessa tallennus-napin painamisen jälkeen tuli kerran ilmoitus “Tallennus epäonnistui”. Painoin tallenna-nappia vielä uudestaan eikä mitään näyttänyt tapahtuvan. Ilmeisesti muutoksen kuitenkin tallentuivat, sillä muokatut havainnot näkyivät avattaessa havaintoerä uudelleen.
Myös lajinimen haku retkilomakkeella takkuilee ja pari kertaa on käynyt niinkin, että jo saatu nimi häviää pois.

1 Like

https://laji.fi/news/3212

(Meidän pitäisi tehdä niin, että tekniset ilmotukset tulisivat paremmin esille joka sivulla. Nyt ovat vain etusivulla, jossa harva käy. Lisäksi jos on jotain verkko-ongelmia, niin voi hyvin olla etteivät uutisetkaan/tiedotteetkaan lataudu)

1 Like