Laji.fi | Tietoja foorumista | Käyttöehdot | Yksityisyys | Keskustelusuosituksia

LAJI.FI-foorumi

Havainnoijan syötön kaveritoiminnossa vikaa?

Lisään retkilomakkeelle toisen havainnoijan, joka näkyy käyttäjäprofiilissani “kaverina”. Kaveri on rekisteröitynyt Laji.fi -käyttäjäksi tänään. Kaverin nimen ennustava haku toimii nimeä kirjoitettaessa oikein, tarjoaa kaveria. Kun valitsen hänet dropdown-listalta, nimikenttien oikealla puolella välähtää joitakin muita kenttiä, mutta ne katoavat välittömästi. Kaverin nimen perään ilmestyy punainen varoituskolmio.

Havaintoerä ei näy kaverin havaintoerissä.

Tämä vaikuttaa :bug:bugille.

Minulla toimii, eli en saa toistumaan.
On voinnut olla tilapäinen häiriö, että ei ole henkilötiedon haku onnistunut. (Voi toki riippua esim. selainen versiostakin.)
Voit koittaa mennä muokkaamaan ko. erää ja katsoa näkyykö se oikein. Ja näkyykö toisen havainnoijan nimen oikealla puolella “Muokkausoikeus” valinta, jonka valitsemalla havainto tulisi näkyviin kaverin omiin havaintoeriin.

Muokkausyritykset kilpistyivät samaan ongelmaan. Testaamani selaimet ovat Chrome 66 ja FIrefox 59.0. Olen kokeillut monta kertaa tämän aamun aikana. (myös incognito-ikkunassa)
Ilmeisesti “Muokkausoikeus” -valinta vilahtaa nimien oikealla puolella hetken. Voin laittaa linkin havaintoerään:
https://laji.fi/view?uri=http:%2F%2Ftun.fi%2FJX.49016

Laji.fi -foorumin Discoursessa ei ole käytössä yksityisviestit? Edit. Ai onkin, kun level up

Moi!
Sama ongelma täälläkin. Kaverille ei saa annettua muokkausoikeutta havaintoon, “muokkausoikeus-ruutu” vain vilahtaa vieressä. Kaverin nimen perässä on huutomerkki. Hän on hiljattain rekisteröitynyt ja vasta pari omaa havaintoerää tallettanut.

Toisille “vanhemmille” kavereille, joiden nimen perässä on vihreä hahmo kuten minullakin, saan muokkausoikeuden annettua normaalisti.

T. Matias

Lisähuomiona, että tälle samalle kaverille (joka teki tunnuksen 15.6.) muokkausoikeuksien vaihtaminen alkoi toimia sen jälkeen, kun hän tyhjensi profiilissaan lempinimen. Bugi liittyy siis olemassa olevaan lempinimeen, joka näytetään suluissa kaverihaun ehdotuksissa.

Kiitos Antti vinkistä! Nyt toimii täälläkin, kun lempinimi poistettiin.

T. Matias