Sammaleisen kallion päällä.
Kallioimarre on siis kasvi jonka lehdissä on hyvin vähän vettä ja säilyy sen johdosta pakkasellakin vihreänä.
Siltä näyttää.
Kuulemma maistuu salmiakilta???
En ole maistanut, mutta lukenut olen juuren maistuvan lakritsilta. Ennen kasvia sanottiinkin mesijuureksi. En muista pitääkö kuivattaa ennen käyttöä. Ainakin sitä on käytetty ummetuksen hoitoon, joten ei kannata syödä paljoa.
Olen maistanut - pitää paikkansa!
Pitää vielä muistuttaa kasvien syönnistä, että täytyy olla varma lajista ja sen käytettävyydestä ravintona, ennen maisteluja.
Maistoin tänään juurta, meni aikansa niin kyllä pientä lakritsimaisuutta oli tosiaankin!!! Lehdessä ei niinkään.
Ehkä lakritsin maku tulee paremmin esiin, kun juuren kuivaa.
Minäkin olen maistanut. Maku saattaa vaihdella paikasta riippuen, sillä pienellä alueella josta kaivoin eri kallioiden kasvien juuret olivat erimakuiset, osa todella vahvoja ja toiset mietoja.