Laji.fi | Tietoja foorumista | Käyttöehdot | Yksityisyys | Keskustelusuosituksia

LAJI.FI-foorumi

Ongelma tiedostotallennuksessa

Kun yritän tallentaa havaintoja jo lukuisia kertoja käyttämälläni massatallennuspohjalla, tuleekin jokaiselle riville tällainen virheilmoitus ja vielä nelinkertaisena:

Hei

Kiitos raportoinnista ja pahoitteluni ongelmasta. Taustalla olevan kirjaston päivittäminen sai valitettavasti aikaan tämän. Tämä on nyt korjattu.

Ville-Matti / Lajitietokeskus

Hyvä juttu, nyt tallennus onnistui!

Onko tiedostotallennuksessa edelleen joku ongelma. Yritin tallentaa excel-tiedostoa, joka on täysin samanmuotoinen, millä aiemmin on onnistunut, mutta nyt tiedoston lataamisen jälkeen tulee kun klikkaa “seuraava”, sen päälle tulee punainen lippu eikä siitä pääse eteenpäin.

Hei

tiedossa ei ole ongelmia tiedosto lataukseen liittyen. Voitko lähettää kyseisen Excel tiedoston osoitteeseen helpdesk@laji.fi niin tutkimme tarkemmin mistä ongelma voisi johtua.

Ville-Matti / Lajitietokeskus

Ei ollut vika tietokannassa vaan omassa lähetetyssä tiedostossa. Sain tiedot siirrettyä, kun aikani jumppasin.

Sitä en tosiaan täysin ymmärtänyt, mikä se vika niissä excel-versioissa oli, jotka ei menneet läpi. Todennäköisesti liittyi siihen, että olin aiemmin onnistuneesti lähetetystä excelistä poistanut vanhat tietorivit sen sijaan, että olisin vain deletoinut vanhat tiedot.

Kiitokset Viltsulle joka tapauksessa nopeasta responsista. :smiley:

1 tykkäys