Päivittyvätkö iNaturalistiin tehdyt muutokset Lajipistefi:hin?

Tallensin elokuussa sienireissulla iNaturalistiin taulakääpähavainnon, jonka paikannus meni vanhan kännykän hetkittäin surkean paikannustarkkuuden vuoksi kilometritolkulla pieleen (Havaintoerä | Suomen Lajitietokeskus)). Huomasin virheen vasta jälkeenpäin, kun havainto oli jo siirtynyt Laji.fi-kantaan. Korjasin paikan iNaturalistiin, mutta se ei ole päivittynyt Laji.fi:n havaintoon vielä useamman viikon viiveelläkään. Millä aikataululla nämä päivittyvät vai päivittyvätkö ollenkaan?

ping @mikko

Valtaosa iNaturalistin muutoksista päivittyy Laji.fi:hin muutaman päivän välein, ml. paikan muutokset. Joskus kuitenkin osa päivityksistä menee ohi. En tiedä miksi - iNaturalistin ohjelmointirajapintaa ei ole varsinaisesti suunniteltu reaaliaikaiseen tiedonsiirtoon, joten sen antamien muutosaikaleimojen päivityksessä voi olla jotakin kummallista.

Muutokset kuitenkin päivittyvät Laji.fi:hin kun päivitämme koko aineiston, kerran tai pari vuodessa. Päivitin nyt tämän syksyn havainnot, joten tämäkin havainto näkyy nyt oikeassa paikassa.

Mikko / Lajitietokeskus

Kiitos vastauksesta ja päivityksestä, kääpä on nyt kartalla oikealla paikallaan!