Laji.fi | Tietoja foorumista | Käyttöehdot | Yksityisyys | Keskustelusuosituksia

LAJI.FI-foorumi

iNaturalist-havaintojen tuleminen laji.fi takautuvasti?

Heippa, huomasin vasta jonkin aikaa iNaturalist-äppiä käytettyäni, että tili olisi pitänyt kytkeä iNaturalistFI-verkostoon, jotta havainnot tulee näkyviin myös laji.fiihin. Tein niin, tuleekohan havainnot jollain viivellä takautuvasti vai tulevatko vasta tämän muutoksen jälkeen tallennetut näkyviin?

Hei. Tätä samaa tässä odotan eli milloin inaturalistiin tallentamani havainnot siirtyvät tänne laji.fi. Tilini yhdistämisestä on reilusti yli kolme päivää, mutta ei näy vanhoja eikö uusia inaturalist havaintojani täällä.

Aluksi kopioimme Laji.fi:hin vain ne havainnot, joilla on Creative Commons -lisenssi. Sinun havainnoillasi ei ole lisenssiä, joten niitä ei kopioitu.

Viime viikosta lähtien kopioimme kuitenkin kaikki havainnot (koska havainnot eivät ole teoksia, joita tekijänoikeus koskisi), joten sinunkin havaintosi näkyvät nyt Laji.fi:ssa: https://laji.fi/observation/map?teamMemberId=1856008

Havaintoihin liittyviä kuvia emme kuitenkaan kopioi, mikäli niille ei ole asetettu Creative Commons -lisenssiä. Omia lisenssiasetuksia voi säätää iNaturalistin verkkosivuilla (oikean ylänurkan profiilikuvasta > Tiliasetukset).

Mikko / Lajitietokeskus

Tulevat takautuvasti, mutta viiveellä, koska päivitys pitää tehdä käsin. Teimme tällaisen päivityksen viime viikolla kaikille tänä vuonna tallennetuille havainnoille.

Mikko / Lajitietokeskus