Laji.fi | Tietoja foorumista | Käyttöehdot | Yksityisyys | Keskustelusuosituksia

LAJI.FI-foorumi

Retkilomakeviilailuja

Tervepä kaikille. Näin sitä vaan olen alkukankeuden jälkeen päässyt havaintojen tallentamiseen kohta jo ihan rutiinilla.
Nämä ei ole mitään isoja juttuja, mutta kuitenkin:

  • Retkilomakkeeseen kun tallettelee havaintoja niin aina viimeisin jää ikään kuin päivittymättä, ellei paina “lisää uusi havainto” - ja tällöin sitten siitä tyhjästä rivistä tulee huutomerkillä varustettu ylimääräinen kun tallettaa. Saahan sen pois tietysti mutta kuitenkin.
  • Kun aiempia havaintoeriä vaan haluaa vilkaista että miten se nyt olikaan eikä tee mitään muutoksia, niin silti tulee ilmo että haluatko poistua tallettamatta

Ihan tuollaisia pieniä jutskia siis. Ja miksi kun jo olin kertaalleen kirjautunut systeemiin ja vihkoa käyttämässä niin tähän foorumia varten piti se tehdä uusiksi. Kotvan etsin että missä on uusi viesti -nappi ennen kuin hoksasin sen.

Äh, olisi alueeksi tietysti pitänyt valita Vihko… sorry.

Siirretty. Sinäkin voisit käsittääkseni muokata sitä jälkikäteen. :slight_smile:

Tänks. Ei vielä tässä alkutiimellyksessä osaa ihan kaikkea, mutta eiköhän se tästä! :wink:

Tervetuloa Foorumille Anssi.

Retkilomakkeen pitäisi kyllä tallentaa se viimeisinkin havaintorivi, vaikka se olisikin muokkaustilassa, mutta otimme työlistalle kyllä, että rivin saisi suljettua.

Samoin nämä turhat ilmoitukset muokkauksista tullaan poistamaan.

Tämä laji.fi-Foorumi on muusta laji.fi:stä erillinen järjestelmä, siksi se vaatii myös erikseen kirjautumisen, eikä tätä ilmeisti ole ihan helppoa muuttaa teknisesti.

Kiitos! / Anssi