Laji.fi | Tietoja foorumista | Käyttöehdot | Yksityisyys | Keskustelusuosituksia

LAJI.FI-foorumi

Sekvenssioppia sieniatlasaktiiveille

Osana Sieniatlas-kansalaistiedehanketta aloitamme vuoden loppuun kestävän projektin, jonka aikana opitaan perusasiat sekvensoinnista, kerätään omia näytteitä sekvensoitavaksi sekä opetellaan tulosten käsittelyä, vertailua muihin näytteisiin ja sukupuiden rakentamista.

Aloitus on keskiviikkona 16.6.2021 klo 18–19.30. Ei tarvitse ilmoittautua.

Käytämme Suomen Sieniseuran Zoom-yhteyttä, joka avataan klo 17.55. En nyt laita osoitetta tähän, pyytäkää se minulta vaikka yksityisviestillä. Ja kyselkää kaikin mokomin lisätietoja. Osoite sama, joka on ilmoitettu mm. Sieniviestissä.

Mikäli aloituksen jälkeen lisäoppi kiinnostaa, 20 € osallistumismaksulla pääset mukaan syventävälle kurssille, jossa saat muutaman oman näytteesi sekvensoitua osana Sieniatlas-hanketta.

Ajatus on, että sienikauden jälkeen lähetämme näytteet sekvensoitaviksi, ja sitten kun oma sekvenssi on edessä, opetellaan jatkohommia, niin ei mene teoriaopetteluksi.
Voi osallistua, vaikkei tähän 1. esitykseen ennättäisi mukaan.

Tervetuloa!

1 Like

Otamme nyt vastaan ilmoittautumisia Sekvenssikurssille! Kurssille osallistumisen reunaehdot ovat 50 havaintokirjausta Laji.fi -havaintotietokantaan Sieniatlas-lomaketta käyttäen, ja kurssilla on 20 € suuruinen osallistumismaksu.

Mikäli haluat osallistua Sekvenssikurssille, lähetä ilmoittautumisviesti sähköpostitse 15.7.2021 mennessä osoitteeseen outi.laakso@helsinki.fi otsikolla Sekvenssikurssi. Allekirjoita viestisi nimellä, jolla havaintokirjauksesi löytyvät Laji.fi:stä.