Havaintolistaus ei näy?

Moi! Eilen illalla alkanut pieni ongelma. Kun tekee hakua havainnoista niin se näyttää ne kyllä kartalla mutta itse luettelosivu näyttää tyhjää - vaikka siinäkin alakulmassa lukee havaintojen määrä. Joku bugi lienee.

Kuittaan tähänkin että ongelma ratkesi kun tyhjensin selaimen välimuistin.

Ei auta välimuistin tyhjennys Chromessa. Joku tässä mättää, sillä IE ja Firefoxissa ongelma ei ilmene. Tämä on harmillinen ongelma, sillä käytän aina Chromea.

Lajilista tulostuu Chromessakin aina, mutta havaintojen listaus näyttää tyhjää!! ONgelma alkoi keväällä eikä sitä ole vielä korjattu. Ymmärrän, että uudessa systeemissä on varmasti paljon säätämistä, mutta tällainen pieni Front-puolen bugi lienee aika yksinkertaista korjata.

Hei Kiitos ongelman raportoinnista, korjataan tämä mahdollisimman pian. Käytämme itsekin testaamiseen Chrome selainta, kuitenkin korjataksemme tämän ongelman meidän pitäisi löytää jokin tapa jolla pystyisimme toistamaan ongelman ja valitettavasti olemme epäonnistuneet siinä. Onko kyse tästä sivusta Selaa havaintoja | Suomen Lajitietokeskus? Voitko lähettää vaikka yv:nä tai palautteen kautta tarkempia tietoja selain versiosta ja/tai vaikka kuvankaappaus tilanteesta?

Juu juurikin tuosta sivusta on kysymys ja tilanne näyttää tältä. Selain on Google Chrome Versio 70.0.3538.77 (Virallinen koontiversio) (64-bittinen)