Laji.fi | Tietoja foorumista | Käyttöehdot | Yksityisyys | Keskustelusuosituksia

LAJI.FI-foorumi

Kirjautuminen + pari ehdotusta

Miksi laji.fi ei muista kirjautumista vaan joka kerta pitää kirjautua uudelleen? Mun toinen kone, jossa linux/firefox muistaa kirjautumiset aina. Tämä win10+ff ei muista muuta kuin foorumin kirjautumisen.

Ehdotuksena, että voisi omiin tietoihin määrittää mistä eliöryhmistä on kiinnostunut ja lajihaku palauttaisi vaan niiden ryhmien lajit. Nyt sillä ei löydä juuri mitään kun haku palauttaa vain muutaman hakutuloksen ja nekin yleensä jotain muita kuin haluttuja.

Havaintojen hakuehdot pitäisi voida tallentaa, nyt joutuu joka kerta määrittämään ehdot kun haluaa katsoa mitä uusia perhosia on ilmoitettu omasta kunnasta / maakunnasta

Hakuehdot voi tallentaa selaimen bookmarksina eli kirjanmerkkinä. Se voi auttaa, jos on monta hakuehtoa. Ei tämä tietysti ole kovin hyvä ratkaisu ongelmaan. Ja eliöryhmien sijaan voi valita laji-kenttään ne taksonomiset ryhmät, joista on kiinnostunut, jos yksi lajiryhmä ei niitä kata (tähän voi siis valita usean, kun painaa Enteriä välissä).

Bookmarkki ei toimi. Tuloslistaan tulee mun valitsemat kentät tyhjinä, vain määrä, aika, henkilö ja sijainti -kenttiin tulee dataa. PItää mennä ratasikonin taa, valita joku uusi kenttä ja sitten poistaa se ja lopuksi ok niin sitten vasta tuloslistaan tulee tietoja.

Etusivulle ei voi antaa kuin yhden hakuehdon, eli ei toimi tuokaan neuvo. Toimii vain tuolla selaa havaintoja -sivulla.