Nimellä haussa joku virhe?

Yritin etsiä haulla antrodia crassa -havaintoja. Miksi haku rajaa pois crassan jos kirjoitan hakusanaksi antrodia? Jos kirjoitan vain antrodi, niin crassa näkyy.


Kokeilin juuri tietokoneella ja minulle kyllä näytti crassan. Olisiko joku tilapäinen virhe.

Kokeilin äsken uudelleen ja kaveri kokeili omalla kännykällään, crassa katoaa tarjolla olevista jos kirjoittaa antrodia ja näkyy listalla tarjolla jos kirjoittaa vain antrodi, että jotain pientä häikkää on. Pitää kokeilla vielä mitä tarjoaa läppärillä haettaessa.

Kännykän näytölle ei paljon mahdu. Cressa on tuossa Antrodia listauksessa viidentenä kummassakin listassa. Ylemmässä tilaa vie myös tuo Antrodia (suku) joten näytölle mahtuu vain neljä listauksen ekaa Antrodiaa jolloin viides eli crassa ei näy.

Itse kun katselen näitä listauksia pöytäkoneen näytöltä ei tuollaista ongelmaa ole. En sitten tiedä jos kännyköillä olisi jotain listojen scrollaukseen liittyviä spesiaaliongelmia, mutta muuten on mielestäni kyse suunnitellusta ominaisuudesta ei bugista.

Hei,

tuo näyttää viisi hakutulosta - kun kirjoitat Antrodia- se tulee hakutulokseksi ja viidentenä (havaintomäärän mukaan?) oleva crassa tipahtaa tuolta viiden kärki listalta.

ti 28. helmik. 2023 klo 9.29 Anne-Mari Enne sivustolta LAJI.FI-foorumi (notifications@laji.discoursemail.com) kirjoitti:

Ok, no tuo selittää asian, eli vain 5 hakutulosta näkyy kerrallaan. Hyvä tietää, luulin jo ettei crassan tietoja ole kun hain antrodia:lla. Mutta toki taksonomian puolelta se löytyy.