Omien paikkojen valinta

Hei,
Yritin tallentaa muutaman havainnon. Minulla on kolme omaa paikkaa valmiina. Kun valitsen näistä Helsingissä olevan paikan, tulee eliömaakunnaksi Etelä- Savo ja kunnaksi Joutsa (missä on myös oma paikka). Eikä siitä pääse eroon. Mitä pitäisi tehdä?

Pekka

Hei,

Sinulla on kolme omaa paikkaa.

“Kotipiha” nimisessä paikassa on alueena kolme pistettä, jotka ovat ihan eri puolilta Suomea ja kunnaksi pistetty Joutsa.

“Mökkipiha” nimiessä paikassa on alueena yksi piste joka on hyvin paikallaan yhdessä saaressa Joutsassa

“Tkoski, sauna” nimiessä paikassa on yksi piste ja näyttä olevan Tkosken lähellä ihan ok.

Eli tuossa “kotipiha”-nimisessä on jotakin pielessä. Voisit luoda sen uudelleen (jos käytät samaa nimeä, järjestelmä ylikirjoittaa vanhan epämääräisen uusilla oikeilla tiedoilla).

PS. Jos haluat/muutkin käyttäjät haluavat käsitellä tällaisia asioita vähemmän julkisesti, voi aina otttaa yhteyttä helpdesk@laji.fi
PSS. Näyttää siltä ettei omia paikkoja voi vielä mistään selata, muokata tai poistaa, poislukien että menee retkilomakkeelle. Tähän varmasti tulee joskus™ parannusta.

Onnistui se.
Mielenkiintoista on, että samalle paikalle voi löytyä kolmet koordinaatit eri puolelta Suomea.Eihän sellaista pitäisi sallia missään ohjelmassa.
Pekka
PS. On hiukan häiritsevää, että Vihkosta foorumiin siirtyessä pitää kirjautua uudelleen.

Joo, pitää lisätä paikan luontiin tarkistus, että kohteen geometria ei saa olla liian laajalta alueelta (käyttäjävirhe). Sen sijaan voi olla ihan validia että joku haluaa tallentaa oman paikan, joka koostuu vaikkapa useammasta polygonista.

Tämä foorumisofta ei ole Lajitietokeskuksen kehittämä, vaan kaupallisen firman tekele. Laji.fi ja foorumi eivät voi käyttää samaa “istuntoa” → pitää kirjautua erikseen.

Tämä olisi tarpeellinen vaikka lähiaikoina, virheitä on varmaan paikan nimessä ja paikan tiedoissa muillakin.