Laji.fi | Tietoja foorumista | Käyttöehdot | Yksityisyys | Keskustelusuosituksia

LAJI.FI-foorumi

Pikkubugi Vihkossa: "Omat havaintoeräni" haku rikkoutuu, jos tiliin liittyy havaintoja esim. 100 eri vuodelta

Heips.

Huomasin tällaisen. Minulla on systeemissä syötettynä havaintoja seilusti yli sadalta erivuodelta. Suri osa on luonnollisesti muiden kuin minun tekemiäni; en ollut maastotöissä 1820-luvulla :smiley:

Vihkon " Omat havaintoeräni" --kohdan haku menee tässä tilanteessa rikki, sillä sen vuosi-dropdownvalikossa on ilmeisesti tilaa vain 50 (tms) vuodelle. Listaa täytetään vanhimmasta alkaen . Vaihtoehto “Kaikki vuodet” on lisätään ihan viimeisenä eikä nyt ollenkaan mahdu listalle.

Pystyn tällä hetkellä hakemaan tuon sivun kautta vuoden 1968 havaintoja, 1967, 1966, …, mutta en mitään uudempaa ehkä kaikkia vuosia, mikä tekee tästä hausta useimmiten käyttökelvottoman.

Ehkä tätä tehtäessä on ajateltu, että ihmiset ilmoittavat lähinnä omia havaintojaan, ja dropdown-listalle on sen perustella pistetty yläraja (100 eri vuotta tms.), joka kattaa varmasti yhden henkilön eliniän.

Tämä ei ole mission critical-bugi, koska saman haum pystyy käytännössä tekemään “Selaa havaintoja”-kohdan kautta, vaikka sitä kautta tietyn havainnon editointisivulle pääseminen on työläämpää.

T: Jere

Kiitos ilmoituksesta, mietään selaamiselle parempaa toteutusta ja/tai pidennetään valikon kokoa.

raja on nyt nostettu 1000 vuoteen joten toivottavasti ei ihan heti tule vastaan :slight_smile: Huomasin samalla että Hyönteistietokannan siirrossa oli sun kohdalla ollut pari valinaista päivää ja ne näkyy nyt omissa havainnoissa vuoden 2053 kohdalla. Katsotaan jos nämä saataisiin hyvin kiinni ja korjattua.

Noissa puutteellisissa on Kotka ID:t lisätiedoissa, joten eiköhän sieltä löydy tarvittavat tiedot. Katsonpa heti. Noin, korjattu.

Hmm, nuo kaksi vuodelle 2053 (piti tietty olla 1953) merkattua havaintoa (MHL.40/JX.904956 ja MHL.40/JX.979891) ovat muuten duplikaatteja,
perustuvat samaan yksilöön. Taas olisi käyttöä annotaatiolle J

T: Jere