Rengaslöydön ilmoitus Vihkon avulla?

Ilmoitin havainnon rengastetusta linnusta tuttuun tapaan Rengaslöydön ilmoituslomakkeella. Automaattivastaus mainostaa kuitenkin Vihkoa tallennuspaikkana:

Jos tallennat havaintoja usein, tai haluat pitää ne muistissa omassa havaintopäiväkirjassasi, tutustu iNaturalist- ja Vihko-havaintopalveluihin. Lue lisää: Suomen Lajitietokeskus
Tämä lomake on suunnattu yksittäisten havaintojen ilmoittamiseen, etkä voi sen avulla muokata havaintojasi jälkikäteen kuin yhden viikon ajan.

Oletan, että kyse on jostain Löydös-lomakkeen yleisestä vastausviestistä, eikä rengaslöytöä voi ilmoittaa Vihkon kautta. Vai onko sellainen nykyään mahdollista? Olisi kyllä hauskaa, jos ilmoitetut renkaat saisi mukaan omiin havaintoihin joskus tulevaisuudessa.

Kiitos tiedosta! Viesti on virheellinen… Miten lie päässyt muuttumaan. Rengaslöydöistä pitäisi lähteä eri viesti.

Minun mielestäni omat rengastukset ja rengaslöydöt pitäisi näkyä Laji.fi “Omat havainnot” täpällä, jos olet käynyt liittämässä tiliisi Lintuvaara-tunnuksen (https://login.laji.fi -palvelussa)

Löytöjen osalta tämä koskee vain Suomessa rengastettuja lintuja, ulkomaisista ei jää varsinaiseen rengastuskantaan tietoa

Esko / Lajitietokeskus

Moi! Kiitos tiedosta.

Lintuvaara-tunnusta minulla ei ole, joten mietin ihan vain tuon lomakkeen kautta vuosien varrella ilmoittamiani renkaita.