Laji.fi | Tietoja foorumista | Käyttöehdot | Yksityisyys | Keskustelusuosituksia

LAJI.FI-foorumi

Vuoden omien perhoshavaintojen listaus taksonomisessa järjestyksessä?

En saa enää otsikon mukaista toimintoa onnistumaan. Tähän asti on onnistunut joillain puuttuvilla tiedoilla. Lajilistauksessa on kyllä kyseinen sarake mutta sitä ei saa havainto -sivulle. Onkohan tähän joku uusi tapa tehdä sama asia?
Toisekseen, en saa tiedostoon edes tätä havaintolistausta ilman k.o. saraketta vaan koko ruutu menee harmaaksi. Odottelin jonkin aikaa mutta pitäisi kai jotain tapahtua? EDIT: tämä jumitus tuli sarakkeiden valinnan jälkeen. Tänään olivat muuttuneet ja sain ods-tiedoston ladatuksi, mutta sitä ei pysty järjestämään taksonomiseen järjestykseen.

Kiitos ilmoituksesta, taksoniluettelon lataamisessa on nähtävästi bugi, jonka takia omien taksonien lataaminen tiedostona ei onnistu.

Taksonomista järjestystä osoittavaa numeroa ei ole havaintoluettelossa, eikä sitä muistaakseni siinä aikaisemminkaan ole ollut. (Suomen havainnot -toiminnossa se on, mutta sitä ei voi ladata tiedostona.) Laitan tämän kehityslistalle.

Mikko / Lajitietokeskus

Löysin tähän kiertotien, jota olen tainnut ennenkin käyttää. ‘Omat havainnot’ kautta ei voi rajausta tehdä mutta ‘havaintojen selaus’ kautta voi havaitsijan nimi rajauksella saada kaikki sarakkeet sisältävä hakutulos. Tämä riittää hyvin joskin vähän editointia tulee.

Hakutuloksiin saa nyt mukaan taksonomisen järjestyksen, “Valitse luettelon sarakkeet” -napin takaa.

Mikko / Lajitietokeskus

1 tykkäys