Laji.fi | Tietoja foorumista | Käyttöehdot | Yksityisyys | Keskustelusuosituksia

LAJI.FI-foorumi

Lajia Nostoc commune ei löydy

Morjens!

En tiennyt mihin osioon tämän laittaa, kunhan johonkin. Saisiko kyseisen lajin eli Nostoc commune lisättyä listaan, palvelu ei sitä ilmeisesti tunne? Havis meni kyllä läpi vihkossa, mutta ei näy kartalla? Itse löysin lajin ja kuvasin sen. Määrityksen varmisti näytteestä Turun yliopisto. Olisi hyvä saada havis palveluun. Kiitos!

Pystyin hakemaan havaintosi tuolla nimellä ja se näkyy kartalla.
Nimen syöttö Havainnot-osiossa on muuttunut näemmä niin, että on pakko painaa Enter sen jälkeen kun on kirjottanut taksonin nimen. Ja siihen nimeen meinaa väkisin mennä automaattisen tekstintäydennyksen tarjoama ensimmäinen ehdotus. Kyllä se nopeasti enteriä painamalla juuri ja juuri onnistuu. (Koitamme korjata tämän toimimaan paremmin “tuntemattomille nimille”. Nimen syöttö muuttui juuri hiljattain niin, että siihen pystyy syöttämään useita nimiä ja Enter pitää kunkin jälkeen painaa).

Olemme juuri ladanneet planktonnimistöä, mutta tätä lajia siitä listasta mielestäni löydy. Ehkä tuo saadaan sukutasolle linkitettyä, jos/kun toteutamme tuntemattomille nimille linkityksen sukuun, jos se on tunnettu.