yritin kommentoida yhtä toisen käyttäjän tekemää havaintoa, koska mielestäni yksi oksaratasnahikkaaksi ilmoitettu havainto on kuvan perusteella selvästi ruotinahikas. Sellainen ongelma ilmeni, että kommentti näyttää tallentuvan, mutta kun havainnon hakee uudestaan, kommentti on kadonnut.
Toinen mahdollisesti tähän liittyvä asia: huomasin sattumalta, että vuonna 2018 tekemäni silmälakkihavaintoni oli jostain syystä kannassa poimunapalakkina. En millään jaksa uskoa, että olisin itse sen vahingossa vienyt poimunapalakkina, mutta en tietenkään tätä voi enää varmasti muistaa. Voiko olla teknisesti mahdollista muuttaa havaintojen lajimäärityksiä ilman kommenttien jättämistä? “Palautin” sen nyt joka tapauksessa silmälakiksi.
Antaisitko havaintoerän tunnisteen, jota kommentoit ja josta kommentti katosi?
Lajitietokeskuksen laadunvalvonta on suunniteltu siten, että toisten havaintoihin nimen omaan ei kukaan voi koskea, vaan päälle “liimataan” laatumerkintöjä = kommentteja. Jos annat tuon toisenkin havaintoerän tunnisteen, voin katsoa sen tallennushistorian. (Tallennushistoria tulee käyttäjille selattavaksi joskus tulevaisuudessa, niin voi itse katsoa eri aikaisia versioita)
Moi! Joskus ainakin minulle käy niin, että kommentti kyllä rekisteröityy, mutta se ei heti näy. Viivettä voi olla vähintään minuuttikaupalla. Liekö siitä kysymys.
Huomasin, että 21.1. jälkeen ei ole tullut perille yhtään laatumerkintää. Laitoimme ne nyt tulemaan ja näkyvät.
(Nyt sinulta näkyy neljä kommenttia esimerkkihavaintoerääsi koskien… Muutkin ovat saattanet tehdä ylimääräisiä kommentteja, kun ovat huomanneet etteivät tule näkyville)
Pahoittelut tästä(kin) ongelmasta… Meillä pitäisi olla jo tarkistus, että kommentit välittyvät ongelmitta eteenpäin, mutta jotakin vikaa on siinä tarkistuksessa.
Foorumi on osaksi toteutettu VieKas LIFE -hankkeen osana (Finvasive LIFE, LIFE17 NAT/FI/000528).
Viekas on haitallisten vieraslajien kartoitukseen, torjuntaan ja tietoisuuden kasvattamiseen
keskittyvä hanke, joka on osittain rahoitettu EU Life-ympäristöohjelman tuella. Life
on Euroopan unionin rahoitusjärjestelmä, jonka tarkoituksena on kehittää yhteistä
ympäristöpolitiikkaa ja lainsäädäntöä
tukemalla luonnonsuojelu- ja ympäristöhankkeita eri puolilla Eurooppaa.